Ett Drömspel sommaren 2018

Sommaren 2018

”Ett Drömspel” av August Strindberg spelades sommar 2018. En föreställning som kräver minst 20 skådespelare förvandlades till en soloföreställning. En stor konstnärligt utmaning som blev mycket uppskattad av både publik och recensenter.
Medan den stora filmduken projicerade olika scenarier spelade Christer ensam på scen fem olika roller som hoppade in och ut ur filmduken. De övriga roller på filmduken spelades av gästskådespelare och Christer. Gästskådespelare var bl.a. Miranda Coral (Indiras dotter), Nanna Nore (Hon, Hustrun och Modern), Sara Chaanhing Kennedy (dans) och Fredrik Gunnarsson (de fyra fakulteterna).

Ett Drömspel kommer även spelas sommaren 2019 (5 föreställningar vid sidan av årets huvuduppsättning).

Recensioner.
https://www.skd.se/2018/07/20/med-lattsam-charm-och-konstnarlig-vikt/
https://www.sydsvenskan.se/2018-07-16/kraftprov-med-nya-dimensioner

Bilder från föreställningen. Fotograf Athir Mohammas Abbas.
    

Korta utvalda scener på film ur ”Ett Drömspel” sommaren 2018