Poddkvällar Rynge Teater

Poddkvällar: LIVE-podd inför publik!

Podd inför publik med spännande gäster

Om våra poddkvällar

Poddkvällar på Rynge Teater

Välkommen till våra poddkvällar på Rynge Teater! Här spelar vi in en podd inför publik med Christer som intervjuar en ny spännande gäst varje gång. De pratar om vad gästen har på gång, ofta något på teatern, och om aktuella kulturella ämnen.

Kvällen är uppdelad i två delar, ungefär 30 minuter vardera, med en paus emellan. Efter pausen bjuder Christer och gästen på ett roligt uppträdande som bygger på idéer från publiken. Under pausen planerar de uppträdandet som följs av fortsatta intervjuer.

Det blir en härlig mix av samtal och improvisation. Missa inte det!

DATUM 2024

12 juli kl 19:00, kl 19:00 – 20:30
GÄST: Hanna Nygårds

Poddkvällar på Rynge Teater