Rynge Teater sommaren 2021

  Lars Shilken gästspelar hos oss med föreställningen ”Man får inte tappa kontrollen”

  Biljetter samt datum kommer att finnas inom kort på kulturbiljetter.se

”Man får inte tappa kontrollen”

Av: Alan Drury Medverkande: Lars Schilken

Sven har en blå arbetsrock på sig. På lagret där han jobbar delar de ut två stycken likadana. Tanken är att man ska ha en på sig medan firman tvättar den andra. Men Sven tvättar helst sin själv, man vet ju aldrig vad någon annan har haft i sina fickor. Sven sköter bara sitt jobb. Han är en av dem som frågar vart samhället är på väg, vad det egentligen är för fel på ungdomen och vad man egentligen lär sig i dagens skola. Han är en av dem som inte är rasist, men… En föreställning om att vilja ha något att tro på när världen rasar samman i ens liv men också om hur vi kan falla för trovärdiga argument som ibland har en annan botten än vad ytan säger.